Teljes életre vágysz? Mit jelent számodra a teljesség? Magában foglalja a párkapcsolati boldogságot? A te teljességedben szerepel a megbecsültség, öröm és siker a hivatásban? Már megvalósítottad ezeket?

Ha még nem, egy gyönyörű, és örömet adó utazásra hívlak. Érdemes tudnod, hogy az életed, annak részletei híven visszatükrözik a kapcsolatot, amit a szüleiddel tartasz fent. Ha a kapcsolatod az Édesanyáddal gyógyulásra vár, ha nem bocsátottál meg neki, akkor gondjaid lehetnek a kapcsolatok, különösen a párkapcsolat területén. Ha Édesapáddal vannak még megoldatlan sérelmek az életedben, ha nem bocsátottál még meg neki, akkor a nehézségek a hivatásod területén jelentkeznek. Amennyiben kiigazítod az energiát az Édesanyáddal és Édesapáddal való viszonyodban, úgy az életed is kiteljesedik, és megtapasztalhatod a boldogságot.

A jó hír az, hogy ezeket a dolgokat rendezni lehet, még akkor is, ha most haragban vagytok, vagy nem tartjátok a kapcsolatot, és akkor is, ha ők már nincsenek ebben a dimenzióban fizikai testben. Ha úgy gondolod, hogy ez nehéz és terhes a számodra, akkor van egy jó hírem. Az Új tudatosság vagy Új energia azt jelenti, hogy megváltozott bennünk, emberekben valami. Közelebb kerültünk a Teremtő észleléséhez önmagunkban, így lehetőségünk van kevesebb erőfeszítéssel, könnyedebben helyreigazítani olyan energiákat, amelyek gátolnak, és azt az életet teremteni, amit valóban szeretnénk. Ezért, ha úgy érzed, hogy ezzel a témával már rengeteget foglalkoztál, és alig változott valami, akkor is arra biztatlak, ne add fel, változtass szabad akaratodon keresztül a jelenlegi helyzeten.

Megbocsátani? Jó, de hogyan? Hiszen ez a legnehezebb. Most egy olyan programra hívlak, ami segít kiigazítani a szüleiddel való kapcsolatodat, így kiteljesíteni az életedet. Az Édesapához kapcsolódó program a Kiteljesedés 1.0, ami 2025. január 10-én indul. Mivel azonban mindenki először az Édesanyja energiájával kapcsolódik, az ő méhében tölt el jó esetben 9 hónapot, az ő testéből születik ki, és az élete első 7 évében az ő aurájából töltekezik, így először az Édesanyai programmal dolgozunk.

webkurzus

Átölelem Édesanyám, és megáldom Női oldalt MAG-amban

avagy

40 nap alatt közelebb a Teljességhez

A kurzus egy 40 napos utazás, amely során minden nap küldök számodra egy rövid, de annál erőteljesebb feladatot, amely automatikusan eljuttat az Édesanyáddal kapcsolatos megbocsátásig. A megbocsátás rajtad keresztül, mint a Forrás megtestesülésén, eszközén keresztül történik, a szívedet kinyitva, és megtisztítva. A feladatok nem igénylik azt, hogy szenvedj, nem igénylik azt, hogy a fájdalmas múlton merengj. A mában, az elmédet lecsendesítve, a szívedet megnyitva, a szereteten keresztül juttatnak el a vágyott állapotba. Minden reggel érkezik hozzád egy rövid feladat, amelyet bármikor a nap folyamán elvégezhetsz. Lesznek napok, mikor a feladatok csak néhány percedet igénylik, és néha lesz olyan is, amikor fél órát is érdemes a feladatra fordítanod. Azért, hogy letisztítsd az életedet, nem is olyan nagy időráfordítás, igaz?

A kurzus számodra is egy kaland lesz, Édesanyád pedig annyit fog észrevenni, hogy valami változik, könnyebbedik, és boldogabb lesz az élete, mint korábban. Kettőtök kapcsolata pedig új formát vesz. Természetesen el is árulhatod neki, hogy éppen miben vagy benne, de szerintem ezt csak akkor tedd meg, ha észlelni kezdi, hogy valami változik, és rákérdez.

Ha Édesanyád már nem él, akkor is változik, és könnyebbedik a kapcsolat, és az ő léte is a másik dimenzióban. Ez a gyógyulás pedig minden irányban hat az időben (múltra, jelenre és jövőre), és a térben is (rád, őrá, a többi felmenődre, és a leszármazottaidra).

A kurzust 11 évvel ezelőtt indítottam el először. 11 év épp egy tudatossági ciklus. Abban az évben is éppen november 11-én hétfőn indult el a kurzus. Ha ránézek arra, hogy mi változott bennem azóta nőként, leányként, anyaként és a párkapcsolat szintjén, akkor azt mondom hálával a szívemben: megérte a befektetett munka.

  • Számítógép
  • Internet kapcsolat
  • e-mail fiók
  • Te

  • Édesanyád és Te is könnyebben és boldogabban tapasztalhatjátok meg az életet.
  • Könnyebb lesz a kommunikációtok.
  • Jobban el tudod majd fogadni, és szeretni önmagadat.
  • Az emberi kapcsolataid harmonikusabbá válnak.
  • Békét és harmóniát teremthetsz a párkapcsolatodban, vagy könnyebben megteremtheted azt, ha jelenleg nincs.
  • Gyógyul a nőiességed, vagy ha férfi testben élsz, a női oldalad.
  • Gyógyul az ősbizalom, bizalom, önbizalom és önérvényesítés területe.
  • Könnyebben észreveszed, és elfogadod az örömteli pillanatok ajándékait az életedben.
  • Könnyebben meg tudsz nyílni az örömnek, és felszabadultabb leszel.
  • A befektetett szeretetenergia a gyermekeid életét is terhektől mentesebbé és boldogabbá teszi.
  • Megtanulsz könnyedén, női módon teremteni.

„ A célom megélésének sikere attól függ, hogy milyen mértékben vagyok képes megbocsájtani a szüleimnek és integrálni őket. A célunk megélése nem feltétlenül azt jelenti, hogy mit teszünk, hanem inkább azt, hogy kik vagyunk. Amilyen mértékben megbocsátunk a szüleinknek, és adunk nekik, annyira szabadulunk fel az ajándékozás által, és annyira érjük meg, hogy mi is a célunk. Ha egyensúlyba hozzuk a szüleinket, hogy mindkettőjükkel egyenlő szeretetben, és harmóniában legyünk, akkor lehetővé tesszük önmagunk számára, hogy integráljuk azokat a pszichológiai pólusokat, amelyeket a mi életünkben képviselnek. Ha megbocsátunk nekik és egyensúlyba hozzuk az irántuk érzett szeretetünket, az lehetővé teszi, hogy egyensúlyban legyenek a kapcsolataink (anya), a munkánkkal (apa). Miközben integráljuk a szüleinket, megtaláljuk azt a kincset, amelyet ők jelentenek számunkra, és egyre kreatívabbak leszünk. Amilyen mértékben integráljuk a szüleinket, annyira terjesztjük ki magunkat feléjük.”- Chuck Spezzano

Tanítások, coaching eszközök, kérdések, naplózás, szertartás, meditáció, használva szabad akaratodat

19 000 Ft, vagyis 475 Ft/feladat, amely tartalmazza a 40 nap feladatait, és 4 kérdezési lehetőséget e-mailben.

Ha a jelentkezésedet október 24-ig jelzed, és befizeted a részvételi díjat, akkor számodra a kurzus 19 000 Ft helyett csak 13 500 Ft, vagyis 337 Ft/feladat.

Jelentkezem az online kurzusra!

Send this to a friend